Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. Певицата решила сама да приготви здравословна, но питателна храна на оркестъра си, за да могат музикантите да влагат повече сили в репетициите и да не мислят за странични неща. Тя им направила гофрети и бъркани яйца, като за целта използвала само биопродукти. Лили лично купила гофретника от Германия, а си имала лична рецепта за десерта, но не казвала на никого пропорциите си. Иванова гарнирала гофретите с мед и черен шоколад, но на музикантите разрешавала и млечен.
Примата на естрадата не изневерява на стила си дори когато готви. Пременена и нагласена като за концерт, с любимото си рокерско яке и с малка дамска чанта, се вихрела в кухнята.
София 7°
Видин 9°
Враца 8°
Русе 9°
Варна 35°
Бургас 32°
Пловдив 37°
Все още няма коментари